GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ett steg närmare EU-parlamentet

Hässleholm Återigen har elever från Hässleholms Tekniska skola tagit sig vidare till den nationella sessionen av EU:s ungdomsparlament. Målet är att tas ut till det Europeiska Ungdomsparlamentets session i vår.
Hässleholm • Publicerad 18 januari 2017 • Uppdaterad 14 december 2021
Lova Bengtsson, Erik Hansson, Oliver Åberg, Per-Emil Hansson och läraren Fredrik Karlsson laddar inför den nationella uttagningen till årets Europeiska Ungdomsparlament.
8Foto: Hans Bryngelson
Lova Bengtsson, Erik Hansson, Oliver Åberg, Per-Emil Hansson och läraren Fredrik Karlsson laddar inför den nationella uttagningen till årets Europeiska Ungdomsparlament. 8Foto: Hans Bryngelson

Fyra elever i årskurs ett och två från Naturvetenskapliga programmet med internationell profil samt Samhällsvetenskapåliga programmet med internationell profil, två från varje program, har tagit sig vidare från den regionala uttagningen.

Hans Bryngelson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.