GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Mötte en varg i Ballingslöv

Hässleholm En kvinna som på tisdagseftermiddagen var ute på en ridtur med sin häst, strax norr om Ballingslöv, berättar att hon fick möte med en varg i skogen.
Hässleholm • Publicerad 2 februari 2017 • Uppdaterad 24 november 2021

En kvinna som på tisdagseftermiddagen var ute på en ridtur med sin häst, strax norr om Ballingslöv, berättar att hon fick möte med en varg i skogen.

Kvinnan trodde först att det var en stor grå räv, men förstod snabbt att det i själva verket kunde ha varit en varg.

– Den passerade snabbt förbi mig, en 8-10 meter bort, och försvann sedan, berättar hon.

Kvinnan är övertygad om att det verkligen var en varg och blev ännu mer övertygad sedan hon beskrivit djuret för en jägare som i sin tur tror att det kan ha varit en varg som passerade i området.

Hans Bryngelson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.