Lönsboda spurtade till sig segern

Sport • Publicerad 4 februari 2017 • Uppdaterad 24 november 2021

– Riktigt skönt att vinna i den här svårspelade lilla hallen, förklarade Lönsbodatränaren Timmy Nilsson efter slutdramatiken.

Gästerna skapade mest men hade svårt att få in bollarna bakom ett vilt kämpande hemmaförsvar.

Via mål av Gustav Bertilsson och Kim Johansson hade Lönsboda 2-2 inför slutperioden men när Jimmy Nilsson gjorde ytterligare ett mål för Klippan i mitten av tredje var Lönsboda illa ute.

– Men killarna visade riktigt bra moral och det var skönt att vi till slut också fick utdelning, ansåg Nilsson.

3–3 kom med 4.57 kvar att spela genom Mattias Pettersson, framspelad av Kim Johansson, och efter 17.51 gjorde Lukas Björkheim det förlösande 3–4-målet.

Strax därefter tilldömdes Lönsboda en straff som Albin Andersson satte och efter 18.17 var därmed gästernas viktiga poäng i hamn.

– Vi har många spelare borta men de killar som är med gör det samtliga jättebra och det är klart att det var en viktig seger i det getingbo som just nu är runt det nedre strecket, ansåg Timmy Nilsson.

Tomas Gustavsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.