Viktiga poäng för 59:an i Höganäs

Sport • Publicerad 21 februari 2017 • Uppdaterad 24 november 2021

Efter några veckors uppehåll var det åter dags för spel i sydallsvenskan. För 59:ans del blev det en kortare bortaresa till Höganäs Bowlinghall där de mötte de topplacerade värdarna samt mittenplacerade Göta från Helsingborg.

59:an inledde mot Höganäs BC som körde över Hässleholmslaget under de första serierna som de vann wed 3–2 och två gånger 4-1. 59:an avslutade dock snyggt med att vinna sista serien med 3–2.

– Vi var inte med i början av matchen. Men Höganäs är riktigt bra lag och vann helt rättvist, erkänner Sjöberg vars killar och tjejer spelade upp sig i dagens andra match mot Göta.

59:an inledde med tre gånger 5–0 och vann till stut med klara 17–3. De höjde sig med 350 poäng från den föregående matchen och hade tre spelare över 900 poäng.

– En rejäl uppryckning, menar Jörgen Sjöberg vars lag till helgen åker till Göteborg för att möta Joker och Örgryte.

– Kan det bli två nya poäng på den resan så är jag nöjd, säger 59:ans lagledare.

Jan RydénSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.