Satsar på tre byskolor

Hässleholm För drygt 20 miljoner kronor ska skolorna i Röke, Hörja och Västra Torup byggas till och få nya lokaler för exempelvis fritidsavdelning och förskola.
Hässleholm • Publicerad 22 februari 2017 • Uppdaterad 24 november 2021

Vid tisdagens sammanträde i tekniska nämnden togs beslut att förbättra lokalsituationerna vid de tre skolorna i Röke, Hörja och Västra Torup. Det innebär bland annat att antalet platser på förskola och fritids utökas. Nämnden antog de inlämnade anbuden från Skanska Direkt AB.

Hans Bryngelson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.