GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Stölder i jaktbutiker på väg att klaras upp

HÄSSLEHOLM/häradsbäck Stöldgods för hundratusentals kronor.
Hässleholm • Publicerad 7 mars 2017 • Uppdaterad 14 december 2021
Jaktutrustning för stora summor fanns bland det beslagtagna stöldgodset. Foto: Arkivbild
Jaktutrustning för stora summor fanns bland det beslagtagna stöldgodset. Foto: Arkivbild

Polisen är ännu i inledningsskedet av utredningen, men säger redan nu att gripandena av en man och en kvinna, mannen i 30-årsåldern och kvinnan i 25-årsåldern, kan leda till att en rad inbrott kan komma att klaras upp.

Men efter husrannsakan i parets bil förstod polisen att det handlade om mer än fylla och narkotikabrott.

Kikarsikten, kikare, värdefull fiskeutrustning, jaktkläder och en båtmotor är några av de föremål som tjuvarna har inriktat sig på. Några vapen har de dock inte kunnat komma åt.

Hur mycket stöldgodset är värt vet polisen i nuläget inte mer än att det rör sig om stora belopp. Flera hundratusentals kronor, kanske upp till en halv miljon. Mannen som greps är tidigare känd av polisen.

Maja Ögren AnderssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.