GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

20 åring häktad misstänkt för våldtäkt mot barn.

Hässleholm En 20 årig man bosatt i Hässleholms kommun häktades på måndags eftermiddagen vid Hässleholms tingsrätt på sannolika skäl misstänkt för flera fall av våldtäkt mot barn.
Hässleholm • Publicerad 20 mars 2017 • Uppdaterad 24 november 2021

Övergreppen ska ha inträffat under det senaste året i Hässleholms kommun.

Maja Ögren AnderssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.