GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Pär Palmgren (M) inte överraskad

Hässleholm • Publicerad 24 mars 2017 • Uppdaterad 24 november 2021

Redan under fredagsmiddagen gick Pär Palmgren ut med att kommunalrådet Ulf Erlandsson (SD) borde avgå på grund av de affärer som grävts fram den senaste tiden. Några timmar senare kom beskedet att SD:s partiledning uppmanar Ulf Erlandsson att avgå.

– Det var väl inte oväntat. De har väl känt att det har blivit fokus på helt fel saker för deras del, säger Pär Palmgren.

– Det andra är helt nya saker för mig. SVT har sannolikt lagt ner en hel del tid på detta, och kanske det dyker upp mer.

Tycker du att SD har gjort för dålig bakgrundskoll på Ulf Erlandsson?

Robert RolfSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.