GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Två folkbokförda på gjuteriet

HÄSTVEDA Ulf Erlandsson hävdar att ingen bor på gjuteriet, men enligt Skatteverket är två personer folkbokförda på adressen.
Hässleholm • Publicerad 24 mars 2017 • Uppdaterad 14 december 2021
Fyra namn står på postlådorna som hänger på grinden utanför gjuteriet. Två av dessa fyra personer är folkbokförda på adressen. 			                Foto: Robert Rolf
Fyra namn står på postlådorna som hänger på grinden utanför gjuteriet. Två av dessa fyra personer är folkbokförda på adressen. Foto: Robert Rolf

På grinden utanför det gamla gjuteriet hänger två postlådor med sammanlagt fyra namn på. Enligt Skatteverket är två av personerna folkbokförda på adressen, den ena sedan den 30 maj i fjol och den andre sedan den 28 september i fjol.

Men enligt Ulf Erlandssons uppgifter till tidningen så bor det ingen på adressen.

Robert RolfSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.