GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

”I ett parti står man upp för varandra”

HÄSSLEHOLM Åsa Erlandsson (SD) besviken på Patrik Jönsson (SD)
Hässleholm • Publicerad 27 mars 2017 • Uppdaterad 13 december 2021
Åsa Erlandsson jobbar på som politisk vilde.
 ARKIVBILD
Åsa Erlandsson jobbar på som politisk vilde. ARKIVBILD

I helgen stod det klart att maken Ulf Erlandsson lämnar inte bara sina kommunala uppdrag utan även partiet efter de senaste veckornas medieturbulens.

– Det har varit en hemsk tid för hela familjen och jag har tappat tilltron till SVT som spridit fruktansvärda lögner om min man, säger Åsa Erlandsson.

Åsa Erlandsson, som tillsammans med tre andra SD-fullmäktigeledamöter lämnade sin kommunala förtroendeuppdrag i samband med gårdagens fullmäktigemöte, har en rad tunga uppdrag inom Region Skåne men dessa tänker hon behålla.

Carl-Johan BaulerSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.