GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

117 miljoner till bredbandsprojekt

Osby 117 miljoner kronor investeras i nya stöd till bredbandsutbyggnad i nio projekt i Skåne, bland annat i Osby och Visseltofta. Det beslutade Länsstyrelsen Skåne i går.
Osby • Publicerad 5 april 2017 • Uppdaterad 25 november 2021

– Det här innebär att omkring 3 000 hushåll, företag och fritidsboende i olika delar av Skåne får fiberanslutning, vilket är mycket positivt för skånsk landsbygd, säger Kerstin Rietz, enhetschef på Länsstyrelsen Skåne, i ett pressmeddelande.

Följande projekt beviljas stöd:

De 117 miljonerna i stöd förstärks av omkring 78 miljoner kronor. Det är de pengar som är en privat insats från dem som ansluter sig. De beviljade ansökningarna omfattar 2 714 anslutningar av permanenthushåll samt ett antal företag och fritidshus.

Susanne GäreSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.