Misstänkt för inblandning i terrorattentat greps i Skåne

Örkelljunga En man i 25-årsåldern greps på söndagseftermiddagen.

Enligt uppgifter till Expressen ska mannen ha gripits i Örkelljunga efter ett omfattande utredningsarbete. Platsen beskrivs som en grön villaidyll i glesbygden. I ett pressmeddelande från Säpo skriver de att de gripandet ”är en följd av ett nära samarbete mellan Säkerhetspolisen och Polismyndigheten”.

Han är misstänkt för inblandning i terrorattentatet på Drottninggatan i Stockholm den 7 april, men polisen är förtegen om detaljer. Enligt handlingar till tingsrätten ska den anhållne vara misstänkt för ”terroristbrott”, skriver tidningen. Mannens advokat vill inte uttala sig om sin klient.

– I nuläget kan jag inte säga något mer än att jag har fått ett förordnande från Stockholms tingsrätt, säger advokaten Karl Harling, till Expressen.

 

Dagens fråga

Tror du att Palmemordet kommer att lösas?

Loading ... Loading ...

Veckans ibladningar

×