Annons

Storseger borta mot Ryssland – EM nära

Handboll Nu är EM mycket nära för det svenska herrlandslaget i handboll. Detta efter en total överkörning av huvudmotståndaren i kvalet.
Sport • Publicerad 3 maj 2017 • Uppdaterad 24 november 2021

– Vi gör en storartad insats. Koncentrerat, noggrant och effektivt i början när vi direkt drar ifrån, sade den svenske förbundskaptenen Kristjan Andrésson till TV3 efter matchen.

Annons

Anfallsspelet var utmärkt. Speciellt med tanke på att flera niometersskyttar saknades av olika anledningar. Johan Jakobsson, Albin Lagergren och Simon Jeppsson var borta på grund av skador och just inför matchen tvingades en magsjuk Lukas Nilsson lämna in.

Det svenska försvarsspelet var inte på topp. Den på grund av visummiss frånvarande mittsexan Jesper Nielsen, saknades. Ryssarna tog sig lätt igenom och hade inte Appelgren fortsatt att storspela i målet kunde resultatet ha blivit betydligt jämnare.

Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons