GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Extremister hade möte i bygdegård

Osby • Publicerad 21 juni 2017 • Uppdaterad 25 november 2021

– Bilden ser oroväckande ut. Det känns lite konstigt. Det är inget vi står för och jag ser gärna att de inte hyr in sig på bygdegården.

Mötet samlade ett 25-tal deltagare, som bland annat lyssnade till tal om hur det politiska och mediala systemet har gjort nationaldagsfirandet till ett mångkulturellt jippo där man firar det svenska folkets rasliga och kulturella undergång.

– Om de uppgett det verkliga syftet så hade vi inte hyrt ut, säger ordförande Patrick Andersson.

Jonathan Leman på stiftelsen Expo säger att det tillhör standard att nordiska motståndsrörelsen bokar under falsk flagg.

På plats som talare i Boalt var NMR:s ledare Simon Lindberg.

Hatar du andra etniciteter?

Andreas Örwall Lovén
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.