GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ica återkallar salladsmix

Nyheter Ica återkallar 2 600 påsar salladsmix 225 gram med bäst före-datum 25 juni, på grund av risk för listeria.
Publicerad 22 juni 2017 • Uppdaterad 25 november 2021

Det visar provsvar från butikskedjans leverantör.

– Vi fick provsvaret från vår leverantör i en av sina egenkontroller under torsdagsförmiddagen. Det är för tidigt att säga vad det beror på, det utreder vi nu, säger Anders Axelsson till SVT.

Eva SchmidtSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.