GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Klagomål på volleybollplan

Hästveda En boende vid Lursjöbaden klagar i ett brev till kommunen på störande volleybollspel intill Lursjöbadens camping.
Hässleholm • Publicerad 22 juni 2017 • Uppdaterad 24 november 2021

En boende vid Lursjöbaden klagar i ett brev till kommunen på störande volleybollspel intill Lursjöbadens camping.

Enligt brevskrivaren har någon/några grävt upp en volleybollplan två meter från allmän väg och 20 meter från grannfastighet. Detta ska ha skett någon gång under pingsthelgen och nationaldagen och därefter ska ungdomar ha befunit sig på planen till långt ut på kvällen och spelande hög musik.

Enligt fritidschef Stefan Larsson, som besökt platsen, har caféägaren berättat att det var ungdomar på plats till efter midnatt en fredag. Han konstaterar också att badplatsen är en offentlig plats som lyder under den lokala ordningsstadgan. Bryter någon mot denna är det ett polisärende, enligt fritidschefen, som också säger att Hässleholms Fritid inte tänker vidta några åtgärder i nuläget.

Hans Bryngelson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.