GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Klotterattack polisanmäld

Hässleholm Under långlördagen den 27 maj gjordes en graffittimålning på Stortorget under ledning av konstnären Christian Palla.
Hässleholm • Publicerad 22 juni 2017 • Uppdaterad 25 november 2021

Under långlördagen den 27 maj gjordes en graffittimålning på Stortorget under ledning av konstnären Christian Palla. Nu har den utsatts för skadegörelse.

Natten mot söndagen den 18 juni har någon förstört målningen, med att klottra över den med vit färg.

– Tilltaget betraktar vi som skadegörelse och det kommer att polisanmälas. säger Hässleholms konstförenings ordförande Rutger Möller.

Hans Bryngelson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.