GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Låste in tjuven i sin bil

Häljarp När en man i Landskrona fick nattligt besök av en inbrottstjuv tog han saken i egna händer och låste in tjuven i sin bil.
Publicerad 24 juni 2017 • Uppdaterad 13 december 2021
Foto: TT
Foto: TT

Det var strax innan klockan fem på midsommardagens morgon som en man på Flånbärsgården i Häljarp på bar gärning kom på en inbrottstjuv i sitt eget hem.

Den 26-årige tjuven hade tillgripit sig bland annat en keps och en bärbar telefon. Dessutom hade han tagit på sig husherrens skor, tagit hans bilnycklar och skulle precis ge sig av med hemmets bil.

Mannen som bodde i huset var nämligen hemma, och när han insåg vad som höll på att hända tog han saken i egna händer och låste in tjuven i sin bil på garageuppfarten.

Samtliga saker som tjuven försökte stjäla är nu åter hos sin rättmätige ägare.

Jenny Strindlöv
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.