GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kvinna skadad i arbetsplatsolycka

Skåne/Kristianstad En kvinna har förts med ambulans till sjukhus efter att ha blivit påkörd av en arbetsmaskin utanför Bäckaskog.
Publicerad 26 juni 2017 • Uppdaterad 25 november 2021

Händelsen ska enligt polisen ha inträffat vid 14.00-tiden.

Kvinnans tillstånd är i nuläget oklart.

En anmälan om arbetsplatsolycka kommer att upprättas.

Oscar Schau
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.