GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Seger i Laholm för Jens Ekberg

Sport • Publicerad 6 juli 2017 • Uppdaterad 13 december 2021
Jens Ekberg tronar högst på prispallen efter tävlingen i Laholm. För sista gången på ett tag?	                   Foto: Privat
Jens Ekberg tronar högst på prispallen efter tävlingen i Laholm. För sista gången på ett tag? Foto: Privat

29-årige Jens Ekberg körde stabilt och tog hem 2-dagars i Laholm.

Dessutom fick han behålla bilen efter loppet – ingen självklarhet i folkrace där auktion med tvångsförsäljning hålls efter varje tävling.

– Jag kör en högerstyrd bil och det är inte så eftertraktat, förklarar Ekberg.

Trots framgången är det inte säkert att det blir så mycket mer. Tävlingen i Vimmerby nästa vecka blir den sista innan en längre paus som kommer att vara i alla fall resten av säsongen.

– Jag har kört utan uppehåll sedan 2002. Det blir mycket skruvande på den tiden, berättar Jens Ekberg.

– Jag funderar på att hålla uppe nästa år också, tillägger han.

Johannes Höghäll Johnsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.