GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Nytt hundpensionat i Broby

broby Kombineras med hunddagis och djurbutik.
Östra Göinge • Publicerad 18 juli 2017 • Uppdaterad 15 december 2021
Rasmus Eriksson och sambon Linnéa Wiloboken med hundarna Izzi framför Rasmus och Inez framför Linnéa. Foto: Privat
Rasmus Eriksson och sambon Linnéa Wiloboken med hundarna Izzi framför Rasmus och Inez framför Linnéa. Foto: Privat

– Det är våran dröm. Vi är utbildade djurskötare som tröttnat på storstadslivet i Stockholm och såg att det finns en marknad i Broby. Här står folk på kö till pensionaten i närheten.

– Och Linnea är från trakten och känner till den och vi fick hyra en lokal förmånligt. Vi ligger rätt centralt och inte allt för långt från riksväg 19. De som pendlar får inte en så lång omväg, säger Rasmus Eriksson.

Hur ska ni utmärka er?

– Vi har ett flockdagis, det innebär att vi inte har de i grupp utan hundarna går i stora flockar. De får den sociala kontakten och flockbeteendet som de inte får annars. Det är det mest naturliga.

Vilken är er största utmaning?

- Att få kunder eftersom vi precis har öppnat. Men jag tror inte det blir något problem att få det att funka i längden.

Vad krävs för ett bra hunddagis?

– Det viktigaste är att hunden mår bra och att husse och matte kan lämna ifrån sig hunden med gott samvete. Det ställer höga krav på mig och Linnéa och vi försöker få lokalen så hemtrevlig som möjligt, säger Rasmus Eriksson

Axel HilleskogSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.