GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Omhäktas för våldtäkt mot barn

hässleholm HÄSSLEHOLMPå fredagen blev en man misstänkt för våldtäkt mot barn omhäktad.
Hässleholm • Publicerad 28 juli 2017 • Uppdaterad 24 november 2021

Mannen kommer från en ort i Hässleholms kommun. Brottet som han misstänkts för ska ha inträffat i juni. Mannen nekar till brott.

Nina Eggerth
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.