GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Falkenberg kan anordna mansfri festival

Kultur och Nöje Mot bakgrund av Emma Knyckares förslag tidigare i sommar kan nu Falkenberg komma att anorna en mansfri festival. Detta skriver Hallandsposten.
Publicerad 1 augusti 2017 • Uppdaterad 14 december 2021
Bråvallafestivalen 2017. Foto: TT-bild
Bråvallafestivalen 2017. Foto: TT-bild

Under Bråvallafestivalen tidigare i sommar anmäldes fyra fall av våldtäkter och flera ofredanden. Med anledning av detta kom komikern Emma Knyckare med förslaget att införa en mansfri festival.

Och nu verkar det som Falkenberg nappat på idén. Kristjan Fannar, destinationsutvecklare vid Falkenbergs kommun, säger till tidningen att han tycker att Knyckares förslag är en spännande idé.

– Det finns en massa förutfattade meningar om att det alltid ska vara i storstäder men i Falkenberg har vi både en fungerande samordning och bra ytor att vara på, säger han till tidningen.

Mikael GammSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.