GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Jakttorn stals i Hästveda

hässleholm Ett jakttorn som var placerat i skogen intill riksväg 23 utanför Hästveda har stulits.
Hässleholm • Publicerad 10 augusti 2017 • Uppdaterad 24 november 2021

Ett jakttorn som var placerat i skogen intill riksväg 23 utanför Hästveda har stulits.

Jaktlaget upptäckte stölden, som skett någon gång från söndag kväll till tisdag eftermiddag. Enligt jaktlaget fanns hjulspår efter ett fordon intill brottsplatsen. Stölden är nu polisanmäld.

Hans Bryngelson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.