Annons

Fullspäckad familjedag i september

osby Race, drakflygning och pajbakningstävling är några exempel på aktiviteterna den 2 september.
Osby • Publicerad 15 augusti 2017 • Uppdaterad 13 december 2021
På bilden syns drakflygning från Hovdala förra året. Arkivbild
På bilden syns drakflygning från Hovdala förra året. Arkivbild

Bakom arrangemanget står bland annat Osby shopping tillsammans med Osby kommun och Lions, även Norra Skåne är med på ett hörn.

– Samhället med föreningar, företag, organisationer och frivilliga har varit och är mycket positiva och vill vara med och bidra till att göra det här till något riktigt bra, inte bara för Osby utan för hela kommunen, säger Marie Wetterqvist, turismstrateg på Osby kommun i ett pressmeddelande.

Annons

Aktiviteterna äger rum på olika platser i tätorten. På Prästängen blir det exempelvis fokus på aktiviteter för barnen i form av drama, hästskjuts, ansiktsmålning och lite olika race. På Sjöängen finns bland annat chans till drakflygning och möjligheten att bygga sin egen drake.

Alla bakningsentusiaster har fram tills den 30 augusti på sig att anmäla sig till Norra Skånes marknadschef Christian Haglund för deltagande i dessertpajstävlingen, som sker på Coops parkering.

Mellan klockan 10 och elva kan dessa lämnas in och vinnaren utses klockan 15.

Axel HilleskogSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons