GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Hittade även skador på huvudet

Malmö Sprängda blodkärl i ögonen samt klös- och bitskador på huvudet. Det är ytterligare skador som sjukvården hittat på Jannica Sjödins son. Föräldrarna har nu sagt upp sin plats på förskolan.
Malmö • Publicerad 30 augusti 2017 • Uppdaterad 25 november 2021

– Min son sätter aldrig mer sin fot där, säger hon till Skånskan.

Vid lunchtid på onsdagen var familjen åter på sjukhus för ytterligare provtagningar. Denna gång för att se om det finns inre blödningar.

– Jag ska få ett intyg så att jag kan vabba, säger Jessica Sjödin.

– Jag förstår att det kan hända saker, säger Jannica Sjödin. Man kan inte vara överallt, men man måste ha bättre koll. Detta är oacceptabelt.

Lena BreitnerSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.