GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Gifterna tas bort vid skolan

TYRINGE Efter lång fördröjning kanske Vedhyggeskolans gräsplan och gungområde kan börja saneras under hösten.
Hässleholm • Publicerad 4 september 2017 • Uppdaterad 24 november 2021

Tidigare undersökning har visat att där finns föroreningar av bland annat PAH, arsenik och kvicksilver och att det finns en risk för expone1ing för barnen.

Kristina HöjendalSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.