Vad gör vi som inte kan jobba?

Jag tittar mycket på Forum och har ständigt hört pratet från Socialdemokraterna om att alla som kan arbeta skall arbeta men har aldrig hört dem säga vad de som inte kan arbeta skall göra. Jag misstänker att de inte själva vet det då de aldrig uttalar sig om det, för det vore ju trevligare om man fick veta något vad de som inte kan arbeta vad de har att vänta sig eller de väntar tills det närmar sig valet så de kan komma med valfläsk som de brukar ta till för att vinna valet. För enligt uppgifter som jag fått så står jag långt från arbetsmarknadens förfogande och har svårt att få ett fast arbete samt att få behålla det då jag har nedsatt arbetsförmåga har varit på många anställningsintervjuer men det har inte lett till någon anställning, då de har lagt märke till mina hälsoproblem. Och att jag har åldern emot mig då man är 60 år och det märker man även när man skickar in ansökningar på lediga arbeten, att man inte är så attraktiv på arbetsmarknaden på grund av sin höga ålder.
Så där kunde de faktiskt Socialdemokraterna ta och göra något och verkligen visa sig lite och inte bara tänka på invandringen som ett ensamt och stort problem.
För det är inte det enda problemet som finns. Vi är också ett problem vi som är 60 år och är tvingade att söka arbete som vi aldrig lär få, då vi har olika omständigheter att få ett arbete eller att få behålla det på lång sikt på grund av sjukdom och ålder.
För när ni inte kan upplysa oss som kommit till 60 år och inte kan arbeta vad vi skall göra, då är det åldersdiskriminering från er sida. Då ni ständigt upprepar att alla som kan arbeta skall arbeta men aldrig säga vad vi andra skall göra. Har varit på olika aktiviteter som arbetsförmedlingen har tillhandahållet utan något som helst resultat. Och börja studera när man är 60 år är inget för mig bara för att sänka arbetslösheten och göra en bra statistik om vår arbetslöshet.

Dagens fråga

Tror du att Palmemordet kommer att lösas?

Loading ... Loading ...

Veckans ibladningar

×