Ett fall för Paddy, av Ulf Nilsson

Boktips

Ett fall för Paddy
Ulf Nilsson
Gitte Spee
Bonnier Carlsen

Var finns egentligen Paddys mamma? Det är en känslig gåta, för var höll egentligen Paddy hus innan hon hamnade på polisstationen och blev kommissarie? Hon kan helt enkelt inte minnas det. Kommissarie Gordon vill hjälpa till och ger henne papper, penna, en kopp te och en skön fåtölj och ber henne skriva dikter om sin mamma. Och då händer det saker. Det dyker upp minnen som varit försvunna länge. Som räven, vattenfall och granar. Det blir en tuff nöt att knäcka i denna härliga kapitelbok, som vänder sig till barn om kan läsa. Tidigare böcker i serien kommissarie Gordon är Det första fallet, Det sista fallet och Ett fall i alla fall. 2017 blir kommissarie Gordon även tecknad film i regi av Linda Hambäck.

Dagens fråga

Är det för tidigt att plocka fram julsakerna nu?

Loading ... Loading ...

Veckans ibladningar

×