Jubel efter SM-guldet 2010. Foto: TT/arkiv.

Här är MFF:s alla guldlag

FOTBOLL Här är samtliga mästarlag från 1943-1944 till 2017.

2017*
Johan Wiland, Johan Dahlin, Pa Konate, Anton Tinnerholm, Behrang Safari, Erdal Rakip, Oscar Lewicki, Anders Christiansen, Carlos Strandberg, Markus Rosenberg, Magnus Wolff Eikrem, Alexander Jeremejeff, Yoshimar Yotún, Pawel Cibicki, Rasmus Bengtsson, Bonke Innocent, Kingsley Sarfo, Tobias Sana, Jo Inge Berget, Lasse Ladegaard Nielsen, Felipe Carvalho, Andreas Vindheim, Franz Brorsson, Mattias Svanberg, Samuel Adrian och Dennis Hadzikadunic.
* Spelare som har gjort minst en allsvensk match till och med omgång 27.

2016
Johan Wiland, Fredrik Andersson, Anton Tinnerholm, Pa Konate, Behrang Safari, Yoshimar Yotún, Rasmus Bengtsson, Kari Arnason, Andreas Vindheim, Franz Brorsson, Erdal Rakip, Oscar Lewicki, Anders Christiansen, Enock Kofi Adu, Markus Rosenberg, Magnus Wolff Eikreim, Alexander Jeremejeff, Tobias Sana, Jo Inge Berget, Mattias Svanberg, Teddy Bergqvist, Dennis Hadzikadunic, Vidar Örn Kjartansson, Guillermo Molins, Vladimir Rodic, Felipe Carvalho och Piotr Johansson.

2014
Robin Olsen, Zlatan Azinovic, Matias Concha, Anton Tinnerholm, Filip Helander, Erdal Rakip, Markus Halsti, Magnus Eriksson, Enock Kofi Adu, Markus Rosenberg, Guillermo Molins, Simon Thern, Simon Kroon, Pawel Cibicki, Johan Hammar, Ricardo Ferreira Da Silva, Erik Johansson, Armin Nazari, Isaac Kiese Thelin, Agon Mehmeti, Pa Konate, Emil Forsberg, Piotr Johansson, Miiko Albornoz, Pontus Jansson och Mahmut Özen.

2013
Johan Dahlin, Robin Olsen, Markuis Halsti, Ricardo Ferreira Da Silva, Miiko Albornoz, Pontus Jansson, Matias Concha, Erik Johansson, Filip Helander, Pa Konate, Daniel Andersson, Johan Hammar, Alexander Blomqvist, Simon Thern, Jiloan Hamad, Emil Forsberg, Erik Friberg, Simon Kroon, Guillermo Molins, Pawel Cibicki, Petar Petrovic, Ivo Pekalski, Erdal Rakip, Magnus Eriksson, Tokelo Rantie, Dardan Rexhepi och Benjamin Fadi.

2010
Johan Dahlin, Ulrich Vinzents, Joseph Elanga, Daniel Andersson, Pontus Jansson, Robert Åhman Persson, Yago Fernandez, Ricardinho, Miljan Mutavdzic, Wilton Figueiredo, Jeffrey Aubynn, Guillermo Molins, Ivo Pekalski, Jimmy Durmaz, Jiloan Hamad, Dardan Rexhepi, Daniel Larsson och Agon Mehmeti.

2004
Mattias Asper, Louay Chanko, Joseph Elanga, Niklas Skoog, Jon Inge Höiland, Andreas Yngvesson, Afonso Alves, Olof Persson, Jon Jönsson, Thomas Olsson,Daniel Majstorovic, Hasse Mattisson, Tobias Grahn, Patrik ”Bjärred” Andersson, Daniel Andersson och Peter Abelsson.
Fotnot. Igor Sypniewski spelade lika många matcher som Abelsson, men eftersom det bara delades ut 16 medaljer fick Abelsson guld eftersom han startade i fler än Sypniewski.

1988
Hasse Borg, Roger Ljung, Hasse Johansson, Joakim Nilsson, Martin Dahlin, Håkan Lindman, Stefan Schwarz, Jonas Thern, Per Ågren, Janne Möller, Leif Engqvist, Magnus Andersson, Niclas Larsson (Nylén) och Anders Palmér.

1986
Hasse Borg, Jonas Thern, Mats Magnusson, Leif Engqvist, Mats ”Balja” Arvidsson, Håkan Lindman, Torbjörn Persson, Ingemar Erlandsson, Anders Palmér, Magnus Andersson, Janne Möller, Lasse Larsson och Deval Eminovski.

1977
Bo Larsson, Krister Kristensson, Janne Möller, Anders ”Puskas” Ljungberg, Tommy Hansson, Tommy Larsson, Roland Andersson, Magnus Andersson, Tommy Andersson, Claes Malmberg, Ingemar Erlandsson, Thomas Sjöberg och Roy Andersson.

1975
Bo Larsson, Tommy Larsson, Christer Jacobsson, Krister Kristensson, Staffan Tapper, Conny Andersson, Anders ”Puskas” Ljungberg, Magnus Andersson, Harry Jönsson, Tore Cervin, Janne Möller, Thomas Sjöberg, Roy Andersson och Tommy Andersson.

1974
Bo Larsson, Claes Malmberg, Harry Jönsson, Roy Andersson, Krister Kristensson, Conny Andersson, Staffan Tapper, Thomas Sjöberg, Tore Cervin, Tommy Andersson, Janne Möller, Roland Andersson, Anders ”Puskas” Ljungberg och Tommy Larsson.

1971
Bo Larsson, Roland Andersson, Conny Andersson, Curt Olsberg, Christer Jacobsson, Harry Jönsson, Krister Kristensson, Staffan Tapper, Lars Granström, Nils Hult, Roy Andersson, Ulf Kleander, Freddie Forsland och Tommy Andersson.

1970
Bo Larsson, Ulf Kleander, Christer Jacobsson, Harry Jönsson, Roy Andersson, Rolf ”Tejpen” Björklund, Curt Olsberg, Krister Kristensson, Nils Hult, Ingvar Svahn, Roland Andersson, Staffan Tapper, Lars Granström och Tommy Andersson.

1967
Harry Jönsson, Ulf Kleander, Bertil Elmstedt, Krister Kristensson, Anders Svensson, Christer Malmberg, Curt Olsberg, Dag Szepanski, Ingvar Svahn, Lars Granström, Jörgen Ohlin, Nils Hult, Rolf ”Tejpen” Björklund, Björn ”Nalle” Friberg och Anders ”Puskas” Ljungberg.

1965
Bo Larsson, Bertil Elmstedt, Bertil ”Klumpen” Nilsson, Krister Kristensson, Gert-Arne Nilsson, Lars Granström, Ingvar Svahn, Lennart ”Lill-Kick” Svensson, Jörgen Ohlin, Nils Hult, Rolf ”Tejpen” Björklund och Prawitz Öberg.

1952-1953
Egon ”Todde” Jönsson, Henry Thillberg, Nils-Åke ”Kajan” Sandell, Sven Hjertsson, Ingvar Rydell, Rolf Andersson, Prawitz Öberg, Åke Hansson, Sune Sandbring, Tore Svensson, Erik Nilsson och Arthur Jönsson.

1950-1951
Egon ”Todde” Jönsson, Sven Hjertsson, Ingvar Rydell, Yngve Johansson, Ramon Filippini, Einar Mårtensson, Åke Hansson, Arne Månsson, Helge ”Gripen” Bengtsson, Bror Pettersson, Erik Nilsson, Arthur Jönsson och Sune Sandbring.

1949-1950
Egon ”Todde” Jönsson, Börje Tapper, Kjell Persson, Sven Hjertsson, Ingvar Rydell, Calle Palmér, Stellan Nilsson, Kjell Rosén, Arne Månsson, Helge ”Gripen” Bengtsson, Erik Nilsson, Ingvar Gärd, Hans Malmström och Kjell Hjertsson.

1948-1949
Calle Palmér, Egon ”Todde” Jönsson, Ingvar Rydell, Sven Hjertsson, Ingvar Gärd, Stellan Nilsson, Kjell Rosén, Arne Månsson, Helge ”Gripen” Bengtsson, Erik Nilsson och Börje Tapper.

1943-1944
Egon ”Todde” Jönsson, Gustav Nilsson, Arne Hjertsson, Börje Tapper, Carl-Erik Sandberg, Stellan Nilsson, Börje Persson, Kjell Rosén, Hans Malmström, Helge ”Gripen” Bengtsson, Erik Nilsson, Kjell Hjertsson och Sture Mårtensson.

×