Mitt fulla stöd till Tyringe Hockey

Jag vill härmed ge mitt fulla tack och stöd till Tyringe Hockeys styrelse med Peter Ronner och Carl Persson vid rodret.
De som sitter i styrelsen lägger ner mängder med ideell tid för att verkligen kunna bedriva ett representationslag i Div 1 men framför allt så att ca 250 ungdomar kan spela hockey. Dessa personer i styrelsen som lägger ner all denna tid helt frivilligt möts av inlägg på facebook ”skitstyrelse” ”pajasstyrelse” och så vidare. Tänk om de personer som har åsikter om hur föreningen hanteras istället ställer upp och hjälper till att göra föreningen ännu bättre!!!
Tyringe hockey är en av tre föreningar i Skåne som har ungdomslag i alla åldrar, övriga två föreningar är Malmö Redhawks och Rögle.
Hockey i Tyringe är kultur med en fin tradition och att Tyringe kan ha ett div 1 lag är helt fantastiskt. Det är ett fåtal personer i föreningen som verkligen bidrar och löser uppgifter som lägenheter till spelare, jobb, kafeterian, utrustning, cuper, mat, domare, schemaläggning av istider, sponsorer och så vidare så dessa personer är helt fantastiska.
Ekonomin är en av de viktigaste punkterna styrelsen har att jobba med, det går inte att köpa spelare för pengar som inte finns och sedan tro att man löser det efterhand!
De spelare som idag spelar för Tyringe är otroligt talangfulla och kommer säkert inte stanna där länge. I Tyringes trupp finns talangfulla spelare som har följande meriter:
Vann poängligan i Skellefteå J20 SuperElit samt hade 6 SHL matcher förra säsongen.
Vann poängligan i Timrå J20 SuperElit samt 7 Allsvenska matcher förra säsongen.
2:a i poängligan Frölundas J20 SuperElit samt 4 SHL matcher och 3 juniorlandskamper J20 med spelare som Jesper Bratt (NHL).
3:a i poängligan Frölundas J20 SuperElit.
Kapten i Örebros J20 SuperElit lag samt 1 SHL match förra året!
Assisterande kapen i Timrås J20 SuperElit samt 7 Allsvenska matcher förra året!
Att Tyringe har dessa talangfulla spelare i truppen är unikt, sällan har truppen varit så här talangfull. Många av dessa kommer vi säkert se i SHL framöver.

Jag uppmanar alla att gå och se dessa talanger i Tyringe innan de går vidare till klubbar högre upp i seriesystemet.
Jag har mitt barn i Tyringe hockey och jag betalar gärna min medlemsavgift till klubben. När jag kan så försöker jag bidra med det lilla jag kan. Det som är sorgligt är alla som har åsikter och synpunkter men gör inget åt det. Det finns säkert platser lediga i styrelsen, cupgrupp, materialgrupp, marknadsgrupp eller sommarhockey gruppen för er som vill hjälpa till.

Avslutningsvis vill jag bara säga till styrelsen att kämpa på, ni är på rätt väg! Ni har mitt fulla stöd och beundran för den insatts ni gör! Till övriga som har synpunkter vill jag säga, anmäl er intresse och hjälp till i föreningen, alla behövs!

Dagens fråga

Tror du att Palmemordet kommer att lösas?

Loading ... Loading ...

Veckans ibladningar

×