Gosedjuret, av Petrus Dahlin och Johanna Kristiansson.

Boktips

Gosedjuret
Petrus Dahlin
Johanna Kristiansson
Bonnier Carlsen

Ja, om du är lättskrämd ska du nog inte välja denna bok i serien Lätt och läskigt. För den är faktiskt rätt läskig. Den handlar om Gabriel, som får för sig att han är för stor för att ha kvar sina gosedjur. Han vill inte ens ge dom till lillasyster, utan han har sönder djuren och lägger dom i soptunnan. Det blir bara en kanin kvar. Men den där kaninen verkar dyka upp lite här och där, något Gabriel absolut inte vill eftersom det är så barnsligt med gosedjur! Och inte nog med det, det händer en massa skumma saker med, som att Gabriel snubblar, det är punka på cykeln och vattenflaskan är trasig. Boken vänder sig till barn som kan läsa.

Dagens fråga

Har du höststädat trädgården?

Loading ... Loading ...

Veckans ibladningar

×