André Schultz, Tyringe Soss mot Alvesta SK. Foto: Stefan Sandström

André Schultz tillbaka i Tyringetröjan

Tyringe har gjort klart med ett sent nyförvärv till kvällens derbymatch mot Kristianstad. Det är ingen mindre än backen André Schultz som är tillbaka i Tyrs Hov två år efter att han fick sparken från klubben.

Defensiven har varit ett problem för Tyringe och för att råda bot på det har de förstärkt backsidan med André Schultz inför kvällens heta derby mot Kristianstad. Samme Schultz som under uppmärksammade former fick sparken från klubben för två år sedan.
Sedan dess har 27-årige André Schultz inte spelat något mer än några inhopp i Panterns J20-lag under hösten, men nu är han alltså tilbaka i Tyringetröjan lagom till årets hetaste match.
Återstår att se om han kan få ordning på den darriga defensiven.