GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ingen fälttävlan i sommar

Sport • Publicerad 1 november 2017 • Uppdaterad 25 november 2021

Anna Wemlerth på Skyrup Country Club RF har arrangerat Hässleholm International Horse Trials under de två senaste åren.

Men nästa sommar blir det ingen fältritt i de vackra omgivningarna vid Hovdala slott.

– Bland annat måste det vara fler än ”lilla mig” som ta de ekonomiska riskerna. Alla älskade tävlingen men det måste vara fler som tar ansvar.

– Jag har fått sälja av en del pinaler från min anläggning i Skyrup vilket gjort att alla mina underleverantörer har fått betalt, säger Anna Wemlerth.

– Tyvärr så har jag väl alltid varit lite riskbenägen. Jag får hoppas att det här blir en lärdom och att jag ser till att dela de ekonomiska riskerna nästa gång.

bild 1/2
Hovdala International Horse Trials
Hässleholm International Horse Trials hade osedvanlig otur med vädret. FOTO: JOHANNES HÖGHÄLL JOHNSSON/ARKiv
Hovdala International Horse Trials
Hässleholm International Horse Trials hade osedvanlig otur med vädret. FOTO: JOHANNES HÖGHÄLL JOHNSSON/ARKiv
Jan RydénSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.