Malmös Anton Tinnerholm jublar efter 5-0 under måndagens fotbollsmatch i allsvenskan mellan Malmö FF och IF Elfsborg på Swedbank Stadion. Foto: Björn Lindgren / TT

Tinnerholm lämnar MFF

Anton Tinnerholm lämnar Malmö FF vid årsskiftet.

– Jag har haft en fantastisk tid i Malmö och har upplevt det mesta som går att göra inom svensk fotboll. Men det största jag tar med mig är den kärlek jag fått från supportrar och alla människor i och kring laget. Det känns vemodigt men jag känner att det är dags för mig att testa på ett nytt äventyr, säger Anton Tinnerholm i ett pressmeddelande.

Anton Tinnerholms kontrakt med Malmö FF löper ut den 31 december. Nu är det klart att han inte kommer att spela för klubben nästa år.
Vilken klubb backstjärnan kommer att representera nästa säsong är oklart.

MFF:s sportchef Daniel Andersson menar att Tinnerholm i hög grad bidragit till de framgångar klubben haft de senaste åren.
– Det är en spelare med vinnarskalle som ger hundra procent i alla lägen och även har en förmåga att höja andra. Här har han lärt sig att alltid vinna och verkligen tagit del av andan som finns i MFF, kommenterar han.

Anton Tinnerholm kom till Malmö FF sommaren 2014. Han har spelat 98 allsvenska matcher, 24 Europamatcher och 15 cupmatcher för klubben.

×