Annons

Tinnerholm lämnar MFF

Publicerad 3 november 2017 • Uppdaterad 15 december 2021
Malmös Anton Tinnerholm jublar efter 5-0 under måndagens fotbollsmatch i allsvenskan mellan Malmö FF och IF Elfsborg på Swedbank Stadion.
Foto: Björn Lindgren / TT
Malmös Anton Tinnerholm jublar efter 5-0 under måndagens fotbollsmatch i allsvenskan mellan Malmö FF och IF Elfsborg på Swedbank Stadion. Foto: Björn Lindgren / TT

– Jag har haft en fantastisk tid i Malmö och har upplevt det mesta som går att göra inom svensk fotboll. Men det största jag tar med mig är den kärlek jag fått från supportrar och alla människor i och kring laget. Det känns vemodigt men jag känner att det är dags för mig att testa på ett nytt äventyr, säger Anton Tinnerholm i ett pressmeddelande.

Anton Tinnerholms kontrakt med Malmö FF löper ut den 31 december. Nu är det klart att han inte kommer att spela för klubben nästa år.

Annons

MFF:s sportchef Daniel Andersson menar att Tinnerholm i hög grad bidragit till de framgångar klubben haft de senaste åren.

Anton Tinnerholm kom till Malmö FF sommaren 2014. Han har spelat 98 allsvenska matcher, 24 Europamatcher och 15 cupmatcher för klubben.

Mats Klingen
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons