Här vilar Inga-Mona Möller på kyrkogården i Hässleholm. En viktig plats för Lotta och hela hennes familj.

Hjälp och stöd dag som natt

Jag har känt till och hört talas om ASIH som en del av sjukvården i vår närhet.

Tidigare hette det KVH. Redan i våras fick jag reda på att verksamheterna i Hässleholm och Kristianstad skulle fira tjugoårsjubileum då jag fick frågan om jag ville följa med bakom kulisserna under deras arbetsdagar. Att få dokumentera ett arbete, en äkta passion och närhet till människor som behöver dem har varit en oförglömlig tid under mina tjugofem år som journalist.
Detta är den andra delen och den berättar om två familjer och deras koppling till anhörig- och närstående stödet inom ASIH, avancerad sjukvård i hemmet.

Läs mer:

Torsten Karlson gräver i tidningsarkivet.

Dagens fråga

Har du sex mer än en gång i veckan?

Loading ... Loading ...

Veckans ibladningar