Liten svart hund i natten, av Rose Lagercrantz och Rebecka Lagercrantz.

Boktips

Liten svart hund i natten
Rose Lagercrantz
Rebecka Lagercrantz
Bonnier Carlsen

Samson är en glad liten hund som älskar sin matte. En dag under promenaden händer något hemskt. Matte segnar ner och folk får ringa efter ambulans för matte har ont i hjärtat. Och mitt i allt tumult springer Samson iväg, långt iväg. Han vet inte riktigt var han är och var matte är. Det blir mörkt och kallt, det börjar snöa. Samson tvingas sova ute och är hungrig. Han tigger mat lite här och där, men inte förrän när han hittar en vante i snön känner han igen doften och sätter fart mot ett bekant håll. Denna bok passar för barn som kan läsa och fungerar även bra som högläsning. En varm och lite sorglig berättelse med lyckligt slut!

Dagens fråga

Såg du första programmet av "Så mycket bättre"?

Loading ... Loading ...

Veckans ibladningar

×