Vår fantastiska trädkoja med 78 våningar, av Andy Griffiths och Terry Denton.

Boktips

Vår fantastiska trädkoja med 78 våningar
Andy Griffiths
Terry Denton
Alfabeta

Här kommer den sjätte boken om trädkojan som har 78 våningar med klottrotek, ett Andyland och ett högsäkerhets-chipsförråd, som skyddas av 1000 råttfällor. Denna gång kommer ett filmteam för att spela in hur Andy och Terrys liv ser ut i kojan, men det går inte alls som planerat. Filmarna tycker nämligen att Terry är mycket roligare, så Andy blir utbytt mot en skådespelande apa vid namn Mel Gibbon. Denna tokroliga bok bjuder på mycket humor och fantasi och har gott om illustrationer. Den riktar sig till barn som kan läsa.

Dagens fråga

Såg du första programmet av "Så mycket bättre"?

Loading ... Loading ...

Veckans ibladningar

×