Misstänkt för garagebranden släppt

Den man i 30-årsåldern som anhölls i söndags kväll misstänkt för garagebranden har släppts.

I söndags kväll anhölls en man i 30-årsåldern som skäligen misstänkt för garagebranden på Norra Station i fredags kväll. Efter förhör på måndagen släpptes dock mannen, men enligt åklagare Jennie Kjellander kvarstår misstankar mot mannen och han är inte avförd från utredningen.

Sedan tidigare sitter en 26-årig man anhållen som på sannolika skäl misstänkt för branden som orsakade stora skador i garaget. Det mesta talar för att mannen kommer att begäras häktad under onsdagen, men åklagare Jennie Kjellander har fram till klockan 12 på sig att ta beslut i frågan.

Fem bilar totalförstördes, och lokalerna ovanför garaget går inte att använda på flera veckor. Garaget beräknas också vara obrukbart under flera månader.

Läs mer:

×