GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Här är Tyringestyrelsens uttalande.

Sport Här är hela uttalandet från Tyringe hockeys styrelse och bekräftelsen på att man avgår.
Sport • Publicerad 16 december 2017 • Uppdaterad 25 november 2021

Här är hela uttalandet från Tyringe hockeys styrelse och bekräftelsen på att man avgår. En intervju med ordförande Peter Ronner följer senare under dagen:

Tomas Gustavsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.