Hundkul, trickträning för bästa vänner, av Jeanette Bergenstav, Nina Roegner och Patrik Bergenstav.

Boktips

Hundkul!

Trickträning för bästa vänner
Jeanette Bergenstav
Nina Roegner
Patrik Bergenstav
Idus förlag

Har du en hund i huset så bjuder denna bok på både enkla och svåra trick! Författaren Nina Roegner har jobbat med hundar i över 30 år och Jeanette Bergenstav är journalist och skriver mycket om hundar. Tillsammans med fotografen Patrik Bergenstav bjuds det på många övningar för att dressera hunden och ha roligt tillsammans. Ni får lära er allt från grunderna; Sitt, ligg, stå och stanna till roliga sökövningar och hur man gör när hunden vägrar samarbeta. Boken är väldigt fint upplagd med många bilder och lagom text som beskriver övningarna steg för steg. Passar alla hundägare!

Dagens fråga

Brukar du få julklapp av din arbetsgivare?

Loading ... Loading ...

Veckans ibladningar

×