GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Allt regn fick vägen att öppna sig

Osby Det kunde slutat riktigt illa, men lyckligtvis blev ingen skadad när marken bokstavligen öppnade sig på vägen mellan Osby och Glimåkra.
Osby • Publicerad 19 december 2017 • Uppdaterad 24 november 2021

En bilist som kom körande på vägen under tisdagsmorgonen hamnade med ena däcket i hålet som bildats i vägen. Enligt uppgift uppstod inga personskador, men bilen som fick skador på däck och fälg fick bärgas upp ur hålet.

En titt ner i hålet avslöjar ett tomt utrymme på cirka en halv meter mellan grusbotten och den asfalterade vägbanan.

Det är inte helt ovanligt att den här sortens slukhål bildas när det regnat mycket.

4 bilder
Vägen kommer att vara avstängd minst till och med onsdag.
Här fastnade en bil under morgonen.
Vägen har blivit helt underminerad på grund av allt regn.
Hålet i vägen växte under förmiddagen.
Vägen kommer att vara avstängd minst till och med onsdag.
Här fastnade en bil under morgonen.
Helen Fingalsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.