Hovrätten fastställer fängelsedom mot fotbollsspelare

Hässleholm Den 21-årige fotbollstalangen i IFK Hässleholm och ytterligare en tilltalad överklagade sina domar från tingsrätten. Nu har hovrätten fastställt domen. Det innebär att 21-åringen har att vänta ett fängelsestraff på ett år och sju månader.

Det var den 10 februari som de båda männen tillsammans med ytterligare två män genomförde ett rån mot Matöppet i Önnestad.

Männen häktades och dömdes senare i tingsrätten.
Två av männen överklagade, varav den 21-årige mannen var en.

Förutom fängelsestraff döms fotbollsspelaren och de övriga tre männen att solidariskt betala skadestånd om drygt 20 000 kronor vardera till kassörskan som arbetade den aktuella kvällen samt till butiken.

Läs mer:

Dagens fråga

Tror du att Palmemordet kommer att lösas?

Loading ... Loading ...

Veckans ibladningar

×