Annons

Norra Skåne storsatsar under 2018

HÄSSLEHOLM Norra Skåne rustar upp och storsatsar på tidningen 2018.
Hässleholm • Publicerad 22 december 2017 • Uppdaterad 13 december 2021
Glada nyheter för Norra Skånes prenumeranter och annonsörer. Från vänster: Carl-Johan Bauler, Katarina Bexell, Christian Haglund. FOTO: MAGNUS WAHLSTRÖM
Glada nyheter för Norra Skånes prenumeranter och annonsörer. Från vänster: Carl-Johan Bauler, Katarina Bexell, Christian Haglund. FOTO: MAGNUS WAHLSTRÖM

För att stärka den lokala journalistiken och utveckla Norra Skåne, kommer ytterligare två journalister på heltid att knytas till tidningen. Syftet är att stärka rapporteringen från våra kärnområden i Hässleholms och Osby kommuner.

Ytterligare en journalisttjänst knyts även till webbredaktionen som servar både Norra Skåne och Skånska Dagbladet.

Annons

Som chefredaktör är jag mycket glad och stolt, över att idag kunna presentera denna satsning, som ger möjlighet till bättre bevakning och mer läsning i tidningen från våra viktiga kärnområden.

Lars Sjögren, VD, kommenterar satsningen.

– I en värld där lokala nyheter är viktigare än någonsin vill vi bli bättre och vässa oss. Vi gör det som ingen annan gör och att satsa på det journalistiska jobbet är ett i högsta grad affärsmässigt beslut, säger han.

Redaktionschef Katarina Bexell ser fram emot förstärkningen.

– Vi kan ytterligare skärpa den lokala bevakningen, och ge mer av det som våra läsare och prenumeranter efterfrågar. Ingen har så bra koll som vi på de lokala händelserna och nu ska vi bli ännu bättre, säger Katarina Bexell.

För tidningens annonsörer får satsningen stor betydelse. Det förklarar marknadschef Christian Haglund.

– Mer lokal läsning innebär längre lästid även för annonserna, vilket är väldigt viktigt för våra annonsörer, konstaterar Christian Haglund.

Carl-Johan BaulerSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons