GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Brand utbröt i höghusets hisschakt

Malmö En brand utbröt i ett hisschakt i flerfamiljshus på Hermodsdal under söndagsnatten.
Malmö • Publicerad 25 december 2017 • Uppdaterad 24 november 2021

Larmet om branden kom strax efter midnatt.

Händelsen rubriceras som mordbrand.

Mats Klingen
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.