GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Bröt sig in – men villaägaren var hemma

Hörby Tjuven bröt sig in i villan via altanen. Då upptäckte han att villaägaren var hemma.
Hörby • Publicerad 25 december 2017 • Uppdaterad 13 december 2021
Arkivbild
Arkivbild

Händelsen inträffade i Hörby under julaftonseftermiddagen.

Enligt Skånepolisen lämnade gärningsmannen villa direkt efter att han blivit upptäckt. Han ska dock ha hunnit lägga beslag på en del smycken i villan.

Inbrottet anmäldes klockan 16.30. Gärningsmannen hade då tagit sig in i huset via en altan.

Mats Klingen
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.