Oscar Lewicki. Foto: MFF

Malmö FF förlänger med Lewicki

Oscar Lewicki förlänger med MFF till och med 2020, enligt ett pressmeddelande på nyårsdagen.

– Vi är väldigt glada över att ha förlängt med Oscar till 2020. Han har varit en starkt bidragande till föreningens framgångar de senaste tre åren. Både på och utanför planen, säger Daniel Andersson, sportchef på MFF.

– Han är ett föredöme, framförallt för våra yngre spelare. Han visar hur man ska ta hand om sig själv, hur man förbereder sig inför en match och hur man ska genomföra en match. Han är en ledare och en pådrivare som visar vägen på planen.

Även Lewicki själv är glad över kontraktet.

– Jag är otroligt stolt och glad över att ha skrivit på för ytterligare tre år med klubben i mitt hjärta. Jag har haft tre fantastiska år här och känner hur klubben växer och hela tiden strävar efter att bli bättre.

– Känslan av att gå ut till ett fullsatt Stadion, med världens bästa supportrar i ryggen, och spela tuffa internationella matcher och spela om guld är något jag vill och kommer att få fortsätta uppleva. Jag förväntar mig att vi ska ta guld varje år och ta oss ut i Europa. För så bra är vi, säger Oscar Lewicki.

×