De magiska tjugonio, av 29 författare och 29 illustratörer.

Boktips

De magiska tjugonio

En bokstavsvärld
29 författare
29 illustratörer
Idus förlag

Hela alfabetet från A till Ö, rymmer denna bok och lika många författare och illustratörer som bokstäver finns det. Varje uppslag lyfter fram en bokstav, både med färggranna bilder och en mängd ord på just den bokstaven; som E: Energiska ekorren Elvis expedierar elektriska ekens ekollon. Eftertänksamt erinrar enhörningen Elvira en efterlyst ejder, eftersom Emelie elefant erbjuder enastående ejderäggsomeletter”. Kanhända känns många av orden aningen för svåra för barn som ska lära sig alfabetet, men språket är väldigt skiftande och att träna alfabetet är aldrig fel.

Dagens fråga

Brukar du läsa böcker eller lyssna på ljudböcker?

Loading ... Loading ...

Veckans ibladningar

×