Superhjälte-mamma flyger in i väggen, av Camilla Gunnarsson och Ulrika Nilsson.

Boktips

Superhjälte-mamma flyger in i väggen
Camilla Gunnarsson
Ulrika Nilsson
Idus förlag

Vilket bra sätt att förklara för barn vad utmattningssyndrom är för något! Oskars mamma är som en superhjälte, som flyger omkring och gör tusen saker jämt. Det tycker Oskar är skoj! Men en dag orkar mamma inte flyga längre. Hon är trött fast hon sover hela tiden. Doktorn säger att mamma måste vila, man kan inte flyga hela tiden! Kroppen måste ta det lugnt också för då blir det roligare sen när man ska flyga. Boken vänder sig till barn i förskoleåldern.

Dagens fråga

Borde damfotbollen få mer fokus och resurser?

  • JA (61%, 244 Röster)
  • NEJ (39%, 157 Röster)

Antal röster: 401

Loading ... Loading ...

Veckans ibladningar

×