Man häktad för våldtäkt mot barn

En man i 30-årsåldern är misstänkt för våldtäkt mot barn och har häktats för detta vid Kristianstads tingsrätt.

Mannen hämtades av polis för förhör sent i söndags kväll, och efter det anhölls mannen som på sannolika skäl misstänkt för våldtäkt mot barn. Under onsdagen hölls häktningsförhandlingar vid Kristianstads tingsrätt och de beslutade att mannen skulle häktas för det misstänkta brottet.

Enligt Kristianstadsbladet nekade mannen till anklagelserna i samband med häktningsförhandlingen. Övergreppen ska ha pågått under fyra års tid, däremot vill åklagaren inte säga ålder och kön på barnet som ska ha blivit utsatt för våldtäkterna.

– Vi har hållit förhör med målsäganden och med personer i målsägandens närhet. Det är uppgifter som kommit fram i förhören som gjort att jag bedömt att det föreligger sannolika skäl, säger kammaråklagare Marie-Louise Holmberg till Kristianstadsbladet.

–  Vi har gjort beslag, som ska analyseras, och vi ska hålla fler förhör, säger Marie-Louise Holmberg.

Dagens fråga

Tycker du att ett nytt badhus i Hässleholm ska byggas i kvarteret Norden?

Loading ... Loading ...

Veckans ibladningar

×